• WHEN SIMPLICITY<br>CREATES VALUE WHEN SIMPLICITY
  CREATES VALUE


  No electrical and moving parts
 • LOW COST PROTECTION<br>OF OUR ENVIRONMENT LOW COST PROTECTION
  OF OUR ENVIRONMENT


  Operation and maintenance at its simplest
 • YOUR PARTNER IN<br>STORM WATER MANAGEMENT YOUR PARTNER IN
  STORM WATER MANAGEMENT


  World-leader in Vortex Flow Control

Funktion

Afløbsregulatorer findes i to hovedtyper af løsninger - bvandbremser, der i hovedsagen bremser ved hjælp af centrifugalkraft, og dem, der bremser uden. Hvordan det kan lade sig gøre forklares nærmere under Vandbremser, afløbsregulatorer med hvirveleffekt og Afløbsregulatorer uden hvirveleffekt.

Den optimale reguleringsløsning

511f718c22.gifDen enkleste vandføring er, når samme vandføring løber igennem, uanset hvor højt vandet står d.v.s. hvor højt trykket er.  Afbildes opstuvningen foran regulatoren, h, som funktion af vandføringen, der løber gennem den, Q, fås regulatorens karakteristik.  Den enkleste, lodrette karakteristik fremstår i fig. 1. Optimale driftsbetingelser er ligeledes en væsentlig faktor for at få den optimale løsning. Det bør her tilstræbes at få den størst mulige gennemløbsåbning og undgå bevægelige og elektriske dele, så risikoen for driftsstop og tilstopning minimeres.

Karakteristikkerne for vandbremserne fra Mosbaek ligger det tættest mulige på det lodrette, for løsninger uden elektriske og bevægelige dele og med den største gennemløbsåbning.

Værdierne for vandtryk og vandføringsforhold danner via beregningsmodeller baggrund for typevalg, og basis for dimensionering og design af afløbsregulatoren.

Mosbaeks hjemmeside anvender cookies til bl.a. statistik. Denne information deles med tredjepart.