Om Mosbaek

Om Mosbaek

Mosbaek A/S blev grundlagt i 1969, da opfinder og ingeniør Jørgen Mosbæk Johannessen som den første i verden fik en idé til en vandbremse. Denne anordning til afløbssystemer slap kun en begrænset vandmængde igennem selvom den havde en stor gennemløbsåbning. Opfindelsen valgte han at kalde en vandbremse.

Målrettet optimering og udvikling har ført til at Mosbaek A/S i dag har et stort produktsortiment, med en bred vifte af anvendelsesmuligheder. I udviklingsfasen har det altid været et mål at finde den simplest mulige løsning på specifikke reguleringsproblemer, så der var optimale anlægs-, drifts- og vedligeholdelsesbetingelser. Vandbremser/afløbsregulatorer fra Mosbaek A/S er derfor uden bevægelige dele, uafhængig af energitilførsel, hydraulisk optimale og med en stor gennemløbsåbning.

Mosbaek giver som en selvfølge individuel rådgivning om regulering og regulatorer, baseret på mere end 50 års erfaringer inden for branchen. Se mere om dette under Historien om Mosbaek. Hver vandbremse dimensioneres individuelt efter behov med specialudviklet software, og kunden kan altid være sikker på at finde den bedste løsning hos os.

De nyeste CAD-systemer benyttes som grundlag for produktionen, som i øvrigt er underlagt systematisk kontrol af Kvalitet og miljø.

Mosbaek A/S har solgt over 33.000 vandbremser på verdensplan og et udpluk af disse er præsenteret under Cases.

Forespørgsel

Udfyld formularen, så sender vi et uforpligtende tilbud

Skriv til os her

Cases

Bliv inspireret af cases hvor Mosbaeks vandbremser gør en forskel

Se mere her

Kvalitet og Miljø

Læs om Mosbaeks arbejde med kvalitet og miljø, og se certifikater

Se mere her

Kontakt

Skriv til os – vi vender tilbage hurtigst muligt

Skriv til os her