Klimafilm DHI

Film fra DHI

Kortfilm om hvordan klimaet bliver i DK i fremtiden, hvormeget vi bliver oversvømmede og hvad vi kan gøre for at reducere effekterne af klimaændringer.

Klimaet ændrer sig, men hvad gør du?

Klimaet vil blive markant forandret i fremtiden, men hvad betyder det for os, og hvad skal vi gøre i Danmark for at tilpasse os? Førende eksperter viser vejen i en film, som sætter fokus på klimaforandringer i Danmark og globalt. Den viser konsekvenserne i byer, på landet og ved kysterne, men giver samtidig anvisning på, hvad vi kan gøre for at tilpasse os

Miljøministeriet offentliggjorde den 25. oktober 2014 en rapport om effekter af klimaforandringer i Danmark. Den giver et samlet overblik over, hvad vi kan forvente, at et ændret klima vil betyde for Danmark.

Samtidig holdt FN’s Klimapanel deres 40. session i København.

Klimafilm fra DHI er tilgængelig på Youtube

DHI har sammen med førende eksperter lavet en film, der enkelt og overskueligt forklarer, hvad klimaforandringerne betyder, og hvad vi kan gøre nationalt og globalt. Filmen er lavet af eksperter i vand og klima, men konsekvenserne er tydelige for enhver.

Medvirkende i filmen er bl.a. Jens Hesselbjerg, Forskningsleder, DMI, tidligere miljøminister og nuværende medlem af Folketinget Ida Auken og tidligere Forsknings- og udviklingschef på DHI Ole Mark.

Du kan se filmen her:

Del 1

Del 2

Engelske versioner her:

Del 1

Del 2

Kontakt Mette Pedersen (mep@dhigroup.com) hvis du vil vide mere.

Mere information om DHI her: www.dhigroup.com

Forespørgsel

Udfyld formularen, så sender vi et uforpligtende tilbud

Skriv til os her

Produkter

Lær mere om vores produkter

Se mere her

Cases

Bliv inspireret af cases hvor Mosbaeks vandbremser gør en forskel

Se mere her

Kontakt

Skriv til os – vi vender tilbage hurtigst muligt

Skriv til os her