EPD certifikat

Mosbaeks EPD certifikat (Environmental Product Declaration certificate), også kaldet miljøvaredeklaration, omtales her

EPD certifikat

Med en EPD på Mosbaeks produkter kan der benyttes produktspecifikke data ved beregning af miljøpåvirkningen.

Mosbaeks EPD kan ses og downloades her:  EPD MD-23001-EN

EPD_DK_for_web_1920x1080.png

Miljøpåvirkninger

Miljøpåvirkninger er et centralt tema hos Mosbaek, så, ligesom vores produkter benyttes til regnvandshåndtering og dermed begrænser overbelastninger, overløbshændelser og oversvømmelser, der er miljøpåvirkninger, har Mosbaek fokus på de miljøpåvirkninger som vi genererer som produktionsvirksomhed og leverandør.

Miljøvaredeklaration

For at dokumentere vores produkters miljømæssige egenskaber har vi i samarbejde med Provice ApS udarbejdet en produktspecifik EPD (Environmental Product Declaration), der er en internationalt anerkendt, tredjepartsverificeret miljødeklaration, der på en standardiseret og objektiv måde dokumenterer byggevarers miljømæssige egenskaber.

Vores EPD er udviklet i overensstemmelse med den europæiske standard EN 15804 og er verificeret i henhold til ISO 14025. Den uafhængige verifikation er udført af tredjepart, og registreret hos EPD Danmark.

Produktspecifikke data og transparens

Med en EPD på Mosbaeks produkter betyder det, at der i projekteringsfasen fremadrettet kan benyttes produktspecifikke data ved beregning af miljøpåvirkningen i stedet for anvendelse af generiske data. Desuden kan EPD'en anvendes som et værktøj til at sammenligne og vælge produkter med lavere miljøpåvirkning. EPD'en giver transparens, idet der er benyttet objektive og verificerede data, der hjælper rådgivere og bygherrer med at træffe mere informerede beslutninger.

Forespørgsel

Udfyld formularen, så sender vi et uforpligtende tilbud

Skriv til os her

Cases

Bliv inspireret af cases hvor Mosbaeks vandbremser gør en forskel

Se mere her

Kontakt

Skriv til os – vi vender tilbage hurtigst muligt

Skriv til os her