Mosbaek vinder endnu en stor ordre i Canada

Pressemeddelelse

Mosbaek vinder endnu en stor ordre i Canada

Skrevet af Marina Mosbaek Johannessen - 2011-11-17 12:42:00

City of Ottawa, Canada, har tildelt Mosbaek en kontrakt

Mosbaek North America Inc., datterselskab af det danske selskab Mosbaek A/S, er blevet tildelt en ordre på 650 afløbsregulatorer – den største samlede ordre for det Nordamerikanske datterselskab.

Mosbaek North America Inc. leverer højtudviklede afløbsregulatorer, også kaldet vandbremser. Afløbsregulatorerne præsterer en bred vifte af anvendelsesmuligheder inden for regn- og spildevandsregulering og designes ud fra et indgående kendskab til hydrauliske principper samt udnyttelsen af vands evne til at danne hvirvler.

Afløbsregulatorerne har en særlig bremseteknik, der gør dem til de mest effektive regulatorer på markedet. Produktets design sikrer, at det er enkelt at installere og nemt at vedligeholde.

Mosbaek A/S har over 50 års erfaring med design og produktion af afløbsregulatorer. Hver regulator er individuelt designet ud fra den enkelte kundes behov.

Mosbaeks afløbsregulatorer er nu af City of Ottawa godkendt til alle fremtidige leverancer af afløbsregulatorer i forbindelse med etablering af nye regnvandssystemer og i forbindelse med restaurering af eksisterende systemer.

Afløbsregulatorerne skal, udover at opfylde de hydrauliske krav, være nemme at installere og vedligeholde. Kravene er specificeret af “The City of Ottawas Infrastructure Services Department”.

Installationen af de 650 enheder er gennemført, og Mosbaek North America Inc. har fået en supplerende ordre på 60 enheder. Disse afløbsregulatorer skal erstatte andre leverandørers produkter. Produkter der har vist sig ikke at leve op til kvalitetskravene eller givet problemer i forbindelse med montering.

City of Ottawa har fællessystem, der under kraftige regnskyl udsættes for en overbelastning, som forårsager oversvømmelse af de lavereliggende områder. Vand fra kloaksystemet stuver sig op i kældre, private hjem og virksomheder og forårsager skader samt uhygiejniske forhold.

Mosbaeks afløbsregulatorer afhjælper overbelastning af lavereliggende områder ved at reducere tilstrømningen af regnvand til kloakken under regnvejr. Vandet opmagasineres midlertidigt i gadeplan og giver kloakkerne mulighed for at aflede vandet i et passende tempo.

  • Mosbaek A/S etablerede i 2008 datterselskabet Mosbaek North Amerika Inc. i Atlanta USA. Datterselskabet er i fortsat vækst efter opstarten for tre år siden.
  • City of Ottawa har tildelt kontrakten på baggrund af længere tids produktevaluering samt teknisk gennemgang af buddet fra Mosbaek A/S.
  • Afløbsregulatoren er designet i Danmark og fremstilles i Quebec.

Pressemeddelelse kan hentes via dette link: Pressemeddelelse_Mosbaek_november_2011_City_of_Ottawa.pdf

Share:

Seneste Nyheder

Forespørgsel

Udfyld formularen, så sender vi et uforpligtende tilbud

Skriv til os her

Cases

Bliv inspireret af cases hvor Mosbaeks vandbremser gør en forskel

Se mere her

Kvalitet og procedurer

Læs om Mosbaeks kvalitet og procedurer

Se mere her

Kontakt

Skriv til os – vi vender tilbage hurtigst muligt

Skriv til os her