• WHEN SIMPLICITY<br>CREATES VALUE WHEN SIMPLICITY
  CREATES VALUE


  No electrical and moving parts
 • LOW COST PROTECTION<br>OF OUR ENVIRONMENT LOW COST PROTECTION
  OF OUR ENVIRONMENT


  Operation and maintenance at its simplest
 • YOUR PARTNER IN<br>STORM WATER MANAGEMENT YOUR PARTNER IN
  STORM WATER MANAGEMENT


  World-leader in Vortex Flow Control

Om Mosbaek

Mosbaek A/S blev grundlagt i 1969, da opfinder og ingeniør Jørgen Mosbæk Johannessen som den første i verden fik en idé til en vandbremse. Denne anordning til afløbssystemer slap kun en begrænset vandmængde igennem selvom den havde en stor gennemløbsåbning. Opfindelsen valgte han at kalde en vandbremse.

Målrettet optimering og udvikling har ført til at Mosbaek A/S i dag har et stort produktsortiment, med en bred vifte af anvendelsesmuligheder. I udviklingsfasen har det altid været et mål at finde den simplest mulige løsning på specifikke reguleringsproblemer, så der var optimale anlægs-, drifts- og vedligeholdelsesbetingelser. Vandbremser/afløbsregulatorer fra Mosbaek A/S er derfor uden bevægelige dele, uafhængig af energitilførsel, hydraulisk optimale og med en stor gennemløbsåbning.

Mosbaek giver som en selvfølge individuel rådgivning om regulering og regulatorer, baseret på mere end 50 års erfaringer inden for branchen. Se mere om dette under Historien om Mosbaek. Hver vandbremse dimensioneres individuelt efter behov med specialudviklet software, og kunden kan altid være sikker på at finde den bedste løsning hos os.

De nyeste CAD-systemer benyttes som grundlag for produktionen, som i øvrigt er underlagt systematisk kontrol af Kvalitet og Procedurer.

Mosbaek A/S har solgt over 25.000 vandbremser på verdensplan og et udpluk af disse er præsenteret under Cases.

Mosbaeks hjemmeside anvender cookies til bl.a. statistik. Denne information deles med tredjepart.