• WHEN SIMPLICITY<br>CREATES VALUE WHEN SIMPLICITY
  CREATES VALUE


  No electrical and moving parts
 • LOW COST PROTECTION<br>OF OUR ENVIRONMENT LOW COST PROTECTION
  OF OUR ENVIRONMENT


  Operation and maintenance at its simplest
 • YOUR PARTNER IN<br>STORM WATER MANAGEMENT YOUR PARTNER IN
  STORM WATER MANAGEMENT


  World-leader in Vortex Flow Control

Dokumentation

Ved modtagelse af en forespørgsel udarbejdes et tilbudsmateriale bestående af en installationsskitse, et pristilbud, samt et følgebrev. Hvis det ønskes kan der udarbejdes en flowkarakteristik. Er tilbuddet udarbejdet på trods af manglende oplysninger vil det fremgå at vi har estimeret nogle værdier, og prisen vil derfor også være et estimat. Dokumenterne fremsendes pr. e-mail.

Ved ordre gennemgås installationsskitsen og eventuelt manglende oplysninger indhentes og indarbejdes i projektet og på skitsen. En ordrebekræftelse udarbejdes hvoraf endelig pris, betalingsbetingelser, afsendelsestidspunkt, leverings- og fakturaadresse fremgår. Disse dokumenter fremsendes pr. e-mail indeholdende et følgebrev.

I nogle tilfælde ønskes en flowkarakteristik baseret på en konkret test.  Mosbaek har eget testcenter hvor langt de fleste kombinationer af flow og stuvningshøjde kan skabes og en test gennemføres.  Ydelsen leveres mod betaling og kun på regulatorer, der er bestilt.

Selve vandbremsen påhæftes en etiket, der dokumenterer dens specifikationer. Sammen med vandbremsen fremsendes installationsskitsen.

En installationsvejledning og drifts- og vedligeholdelsesvejledning kan downloades her på hjemmesiden.

Alle ordrer arkiveres på ubestemt tid, inklusiv sagens korrespondance.

Mosbaeks hjemmeside anvender cookies til bl.a. statistik. Denne information deles med tredjepart.