Dokumentation

Til hver vandbremse er der knyttet bestemte dokumenter. Se en gennemgang af disse.

Dokumentation

Ved modtagelse af en forespørgsel udarbejdes et tilbudsmateriale bestående af en installationsskitse, et pristilbud, samt et følgebrev. Hvis det ønskes kan der udarbejdes en flowkarakteristik. Er tilbuddet udarbejdet på trods af manglende oplysninger vil det fremgå at vi har estimeret nogle værdier, og prisen vil derfor også være et estimat. Dokumenterne fremsendes pr. e-mail.

Ved ordre gennemgås installationsskitsen og eventuelt manglende oplysninger indhentes og indarbejdes i projektet og på skitsen. En ordrebekræftelse udarbejdes hvoraf endelig pris, betalingsbetingelser, afsendelsestidspunkt, leverings- og fakturaadresse fremgår. Disse dokumenter fremsendes pr. e-mail indeholdende et følgebrev.

I nogle tilfælde ønskes en flowkarakteristik baseret på en konkret test.  Mosbaek har eget testcenter hvor langt de fleste kombinationer af flow og stuvningshøjde kan skabes og en test gennemføres.  Ydelsen leveres mod betaling og kun på regulatorer, der er bestilt.

Selve vandbremsen påhæftes en etiket, der dokumenterer dens specifikationer. Sammen med vandbremsen fremsendes installationsskitsen.

En installationsvejledning og drifts- og vedligeholdelsesvejledning kan downloades her på hjemmesiden.

Alle ordrer arkiveres på ubestemt tid, inklusiv sagens korrespondance.

Forespørgsel

Udfyld formularen, så sender vi et uforpligtende tilbud

Skriv til os her

Cases

Bliv inspireret af cases hvor Mosbaeks vandbremser gør en forskel

Se mere her

Kontakt

Skriv til os – vi vender tilbage hurtigst muligt

Skriv til os her